Press "Enter" to skip to content
Vrijblijvende offerte ontvangen?
Klik hieronder en laat uw wensen achter

Plaatsing

Uw eigen inbouw zwembad kunt u volledig zelf plaatsen. Het bad wordt namelijk plug and play door ons geleverd.

Voor u kunt zwemmen in uw eigen tuin moeten er wel een aantal zaken georganiseerd worden. Bij uw offerte krijgt u een uitgebreide plaatsings-handleiding voor uw inbouw zwembad. Hieronder een korte weergave ervan inclusief foto’s

U graaft een gat, 50cm breder en langer dan het bad wat u besteld heeft zodat u rondom ruimte heeft om zaken aan te sluiten

De betonvloer moet 15 centimeter dik worden inclusief een wapening. Hiervoor plaats u houten randen in de kuil Daarna legt u zeil onderin. Op het zeil legt u op strategische plekken wat bouwstenen van ongeveer 7 cm dik. Op deze bouwstenen plaats u betonnetten. U bent nu klaar voor het storten.

Nu is de vloer al klaar voor het zwembad en kan Revie Pools het inbouw zwembad van uw keuze komen brengen.

Het zwembad wordt direct op de betonplaat geplaatst en dan kunt u beginnen met het aansluiten van de skimmer, de nozzles en eventueel de lampen. Het enige wat u hiervoor nodig hebt is een kruis schroevendraaier en een tube TEC7 (of andere waterdichte) kit. De gaten zitten namelijk allemaal al in het bad waardoor u enkel een laag kit hoeft aan te brengen en de zaken erin te schroeven.

Vervolgens kunt u, nadat u de trap heeft ondersteund net betonstenen, de zijkanten afvullen met stabilisatiezand tegelijk met het vullen van de binnenzijde met water. Hierdoor krijgt het inbouw zwembad een onverwoestbare basis voor de grootste zwempret!