Press "Enter" to skip to content
Vrijblijvende offerte ontvangen?
Klik hieronder en laat uw wensen achter

Wie zijn wij

Home is where the pool is

Mijn naam is René Akkermans en ik ben de eigenaar van Revie Pools. Jaren geleden wilde ik zelf een zwembad in de tuin. Al snel bleek; een beetje zwembad kost €65.000 euro en dan heb je niets bijzonders.

Als ondernemer heb ik een aantal bedrijven. Hierdoor heb ik internationaal contact in productie en logistiek. In mijn zoektocht naar een betaalbaar zwembad kwam ik terecht op glasvezel zwembaden. Een relatief goedkoop materiaal dat door vinyl en hars supersterk wordt! Al snel had ik contacten met Büfa in Duitsland die een speciale lijn hebben van polyester- en vinylesterharsen voor boten en zwembaden.

Via één van mijn vaste producenten van schoenen kwam ik in contact met de eigenaar van een buitenlandse productiefaciliteit van onder andere polyester zwembaden. Met hen ben ik een aantal modellen gaan ontwikkelen en deze produceren wij vanaf 2017. De eisen die ik stelde; een zwembad vanaf €3.500 euro (exclusief transport), hoge kwaliteitseisen vergelijkbaar met boten, plug and play te leveren zodat ze zelf plaatsbaar zijn.

In mei 2017 plaatste ik ‘t eerste bad. Een zwembad in een vrije vorm met bankjes rondom en een inlooptrap. Mijn eerste opdrachtgever? Ikzelf! althans… mijn 2 prachtige dochters want uiteindelijk zijn dat de groot gebruikers.

Vanaf dat moment wist ik het zeker, deze zwembaddroom moet voor iedereen beschikbaar kunnen zijn. Ik besloot een kleine lijn te ontwerpen en een website te bouwen waarop naast informatie een aantal modellen te koop worden aangeboden. Deze website is daarvan het resultaat.

Inmiddels is Revie Pools een gevestigde naam. Naast onze eigen zwembaden leveren we alle materialen die nodig zijn om een zwembad aan te sluiten, zuiver te houden, af te dekken en schoon te maken. 1 leverancier die van A tot Z jouw zwembaddroom waar kan maken.

Wat begon met een droom van mezelf is nu de werkelijkheid voor alle mensen met een zwembadwens

Revie Pools onderscheid zich door het persoonlijke contact. Geen accountmanager, geen salesbonus, geen showroom of duur pand. Gewoon een gezinsman met een passie voor zwembaden.